Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Bedevaart naar Kevelaer

Maandag 2 t/m woensdag 4 juli

gepubliceerd: vrijdag, 11 mei 2018

De jaarlijkse bede­vaart vanuit Bisdom Haarlem-Amsterdam naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer zal dit jaar plaats­vin­den van maandag 2 t/m woensdag 4 juli. De bede­vaart wordt begeleid door meerdere priesters en diakens uit ons bisdom zoals de pastores Eric van Teijlingen, Eugène Jongerden en Jan van der Plas. Gaat u met ons mee?

Pro­gram­ma

Op 2 juli 2018 wordt vertrokken vanuit Alkmaar, Amsterdam (Sloterdijk), Amstelveen, Beverwijk, Haarlem, Heemstede, Heiloo, Langedijk, Volendam. Het pro­gram­ma in Kevelaer omvat een openingslof en intochtprocessie, waarna de bede­vaartskaars aan Maria wordt aangeboden. De dag wordt afgesloten met een eucha­ris­tie­vie­ring in de Kaarsenkapel.

Op dinsdag wordt ’s ochtends de kruisweg overwogen en is er ’s middags volop aandacht voor Maria met het rozen­krans­ge­bed en een Maria-uurtje. ’s Avonds is er een heilige Mis, die wordt opge­luis­terd door het koor en orkest van de basiliek van Kevelaer, met aansluitend de lichtprocessie.

Op de laatste dag sluiten we af met een mooie afscheids­vie­ring. Aan het begin van de avond bent u weer thuis. Het bede­vaart­pro­gramma kent voldoende ruimte voor de gezellige winkeltjes en terrasjes van Kevelaer.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelding voor deze bede­vaart kunt u contact opnemen met:Gerelateerde nieuwsberichten

zaterdag, 6 juli 2019Maria die de knopen ontwart
maandag, 10 december 2018Advent- / Kerstmarkt van Kevelaer Fotoreportage
vrijdag, 6 juli 2018Met mgr. Punt naar Kevelaer Fotoreportage
zondag, 10 december 2017Advent/Kerstmarkt van Kevelaer
maandag, 10 juli 2017“Marialucht ingeademd...”
maandag, 12 december 2016Advent-/Kerstmarkt van Kevelaer
zaterdag, 11 juli 2015Inspirerende bedevaart naar Kevelaer
zaterdag, 11 september 2010Foto’s bedevaart naar KevelaerBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose