Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Bedevaart naar Kevelaer

Maandag 2 t/m woensdag 4 juli

gepubliceerd: vrijdag, 11 mei 2018

De jaar­lijkse bede­vaart vanuit Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer zal dit jaar plaats­vin­den van maan­dag 2 t/m woens­dag 4 juli. De bede­vaart wordt begeleid door meer­dere pries­ters en diakens uit ons bisdom zoals de pastores Eric van Teijlingen, Eugène Jonger­den en Jan van der Plas. Gaat u met ons mee?

Pro­gram­ma

Op 2 juli 2018 wordt ver­trok­ken vanuit Alkmaar, Am­ster­dam (Sloter­dijk), Am­stel­veen, Beverwijk, Haar­lem, Heem­ste­de, Heiloo, Lange­dijk, Volen­dam. Het pro­gram­ma in Kevelaer omvat een ope­ningslof en intocht­pro­ces­sie, waarna de bede­vaarts­kaars aan Maria wordt aan­ge­bo­den. De dag wordt af­ge­slo­ten met een eucha­ris­tie­vie­ring in de Kaarsen­ka­pel.

Op dins­dag wordt ’s ochtends de kruis­weg overwogen en is er ’s mid­dags volop aan­dacht voor Maria met het rozen­krans­ge­bed en een Maria-uurtje. ’s Avonds is er een heilige Mis, die wordt opge­luis­terd door het koor en orkest van de basiliek van Kevelaer, met aan­slui­tend de licht­pro­ces­sie.

Op de laatste dag sluiten we af met een mooie afscheids­vie­ring. Aan het begin van de avond bent u weer thuis. Het bede­vaart­pro­gramma kent voldoende ruimte voor de gezellige winkeltjes en terrasjes van Kevelaer.

Meer in­for­ma­tie

Voor meer in­for­ma­tie of aanmel­ding voor deze bede­vaart kunt u contact opnemen met:


Gerelateerde nieuwsberichten

vrijdag, 7 juli 2023“Vreest niet. Ik ben het!”
zaterdag, 6 juli 2019Maria die de knopen ontwart
maandag, 10 december 2018Advent- / Kerstmarkt van Kevelaer Fotoreportage
vrijdag, 6 juli 2018Met mgr. Punt naar Kevelaer Fotoreportage
zondag, 10 december 2017Advent/Kerstmarkt van Kevelaer
maandag, 10 juli 2017“Marialucht ingeademd...”
maandag, 12 december 2016Advent-/Kerstmarkt van Kevelaer
zaterdag, 11 juli 2015Inspirerende bedevaart naar Kevelaer
zaterdag, 11 september 2010Foto’s bedevaart naar KevelaerBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose