Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Inspirerende bedevaart naar Kevelaer

gepubliceerd: zaterdag, 11 juli 2015

Een groep van maar liefst 45 mensen is eind juni op bede­vaart geweest naar Kevelaer, net over de grens in Duitsland ter hoogte van het Limburgse Venray. Tijdens deze bede­vaart hebben de heer en mevrouw Versteeg een mooie erespeld gekregen van Kevelaar i.v.m. het feit dat zij 25 jaar deze bede­vaart geor­ga­ni­seerd hebben. Ook pastoor Eric van Teijlingen heeft een erespeld ontvangen omdat hij voor de 25ste keer mee was.

Heiligdom in KevelaerJohn en Jannie Versteeg hebben tevens afscheid genomen van deze organisatie. We zijn hen zeer dankbaar voor al het werk wat zij hebben gedaan.

Kaars van Kevelaer voor Mgr. Van Burgsteden en Mgr. Punt

Ook dit jaar is Mgr van Burgsteden ons met een bezoek komen vereren en is hij voorgegaan in de pontificale hoogmis op dinsdag­avond 30 juni. Dit jaar is het voor de laatste keer geweest dat hij is voorgegaan omdat hij dit jaar 80 jaar hoopt te worden. De organisatie heeft hem bedankt en heeft hem een mooie kaars van Kevelaar aangeboden.

Ook hebben wij die avond stil gestaan bij Mgr Punt die woensdag 1 juli zijn 20-jarig bisschopsjubileum vierde. Aan Mgr. Burgsteden is een kaars meegeven voor Mgr Punt en natuurlijk ook een mooie felicitatiekaart.

Maria, troost en vreugde

De vieringen en plechtigheden zijn prima verlopen. Het thema dit jaar was ‘Maria, troost en vreugde’. We hebben met elkaar even kunnen schuilen onder de mantel van Maria. Daar hebben wij onze zorgen achter kunnen laten. Om vervolgens in vreugde huiswaarts te keren.

Het was al met al een in­spi­re­rende bede­vaart.
Gerelateerde nieuwsberichten

zaterdag, 6 juli 2019Maria die de knopen ontwart
maandag, 10 december 2018Advent- / Kerstmarkt van Kevelaer
vrijdag, 6 juli 2018Met mgr. Punt naar Kevelaer
vrijdag, 11 mei 2018Bedevaart naar Kevelaer
zondag, 10 december 2017Advent/Kerstmarkt van Kevelaer
maandag, 10 juli 2017“Marialucht ingeademd...”
maandag, 12 december 2016Advent-/Kerstmarkt van Kevelaer
zaterdag, 11 september 2010Foto’s bedevaart naar KevelaerBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose