Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Een stukje Lourdes is in Nederland

Eerste video op Katholiekleven.nl

gepubliceerd: donderdag, 4 april 2024
foto: Katholiekleven.nl
Een stukje Lourdes is in Nederland

Op maan­dag 1 april begon in Maas­tricht de rondgang van de reliek van de heilige Ber­na­dette Soubirous. De reliek reist de ko­men­de tijd door Neder­land. Van 4 t/m 9 april is de reliek in ons bisdom: in Am­ster­dam en Heiloo.

Het is een heel bij­zon­dere gebeur­te­nis, want de reliek van Ber­na­dette is nog nooit in Neder­land geweest. Doordat Ber­na­dette naar Neder­land komt, komt er een klein stukje van Lourdes naar ons land. Om hier het verhaal van haar en van de ver­schij­ningen en de bood­schap van Maria over te brengen.

Katho­liek­le­ven.nl heeft een video gemaakt van de aan­komst in Maas­tricht op 1 april. op 8 april, Hoog­feest van Maria Bood­schap, wordt een volgende video gemaakt in Heiloo.

 

 

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose