Bisdom Haarlem-Amsterdam
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Infobijeenkomst Lourdesbedevaarten

gepubliceerd: donderdag, 12 januari 2017
Infobijeenkomst Lourdesbedevaarten

De Lourdes­groep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al ruim 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis van de Pelgrim, voorheen Limburgse Bede­vaarten die landelijk al 90 jaar bede­vaarten naar Lourdes organiseert, dus ook voor pelgrims uit het bisdom.

Deze Lourdes­groep bestaat uit vrijwilligers die voor de pelgrims uiteen lopende hand- en spandiensten verrichten tijdens de reis en tijdens het verblijf in Lourdes. De reis is voor jong en oud, ziek en gezond en een combinatie van ouder met zoon of dochter kan heel bijzonder zijn. Bij iedere bedevaart zijn Nederlandse artsen en verpleegkundigen aanwezig en bijna alle voorkomende zorg kan worden geregeld. 

Info­bijeen­komst

Op zaterdag 21 januari 2017 om 10.30 uur is er weer een infor­ma­tie­bijeen­komst over de Lourdes-bedevaarts­reizen in 2017. U bent van harte welkom in de Vleugel links naast de Pastoor van Ars­kerk aan het Prinses Beatrixplein 6 in Haarlem. Met een film en een pre­sen­tatie worden beelden getoond van de Lourdes­bedevaart en infor­matie gegeven over de bus- en vlieg­reizen.

De reizen die in 2017 worden ondersteund zijn de busreis van 17 t/m 25 mei, de vliegreis van 19 t/m 24 mei en de vliegreis van 2 t/m 7 september. Indien U bij het CZ verzekerd en een medische achtergrond heeft, zijn er kortingsmogelijkheden die in samen­werking met CZ bepaald kunnen worden.

Informatie

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose