Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Dossier Nieuwjaarsreceptie

NieuwjaarsreceptieVer­za­me­ling foto­se­ries die zijn gemaakt tij­dens de jaar­lijkse nieuw­jaars­re­cep­ties.


Fotoserie nieuwjaarsreceptie Fotoreportage
nieuws - vrijdag, 10 januari 2020
Een prachtige Choral Evensong in een volledig gevulde Nicolaasbasiliek ging vrijdag 10 januari 2020 vooraf aan een gezellige, drukke nieuwjaarsreceptie in het naastgelegen hotel Barbizon Palace.
Feestelijke nieuwjaarsreceptie Fotoreportage
nieuws - zondag, 13 januari 2019
Ongetwijfeld mede vanwege de aan­vaarding door Mgr. Hendriks van het ambt van coadjutor had de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie een feestelijk tintje en waren velen naar Amster­dam gekomen om de bisschoppen te feliciteren en het beste te wensen voor het nieuwe jaar.
Mgr. Hendriks aanvaardt coadjutorschap Fotoreportage
Indrukwekkende Evensong
nieuws - zaterdag, 12 januari 2019
De Basiliek van de Heilige Nicolaas tegenover het Centraal Station in Amsterdam was dubbel te klein: ener­zijds voor de mensen die naar de Evensong kwamen, anderzijds voor het geweldige koor die de Evensong uitvoerde. Aan het begin van de plechtigheid aanvaardde Mgr. Hendriks het coadjutorschap en is hij officiëel geen hulpbisschop meer, noch titulair bisschop van Arsacal.
Nieuwjaarsreceptie druk bezocht Fotoreportage
nieuws - zaterdag, 6 januari 2018
De traditionele nieuwjaarsreceptie van het Bisdom Haarlem-Amsterdam en het Militair Ordinariaat in Neder­land, werd ook dit jaar weer druk bezocht. Velen wisten op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar de weg naar de bisschoppen te vinden, die dit jaar mede op verzoek van het Militair Ordinariaat, als locatie hadden gekozen voor de Olofskapel in Amsterdam.
Geslaagde nieuwjaarsreceptie-nieuwe-stijl Fotoreportage
Met uitgebreide fotoserie!
nieuws - zaterdag, 7 januari 2017
De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie is dit jaar in een iets aangepaste vorm gegoten. De gasten kwamen binnen in de van nieuwe licht­armaturen voorziene en daardoor prachtig verlichte kathedraal en werden daar ontvangen door de drie bisschoppen en de vicaris-generaal.
Drukbezochte nieuwjaarsreceptie in nieuw bisschopshuis Fotoreportage
nieuws - zaterdag, 9 januari 2016
Op vrijdag 8 januari 2016 was de traditionele nieuwjaarsreceptie van de bisschop. Deze vond dit jaar voor het eerst plaats in de pastorie van de kathedrale basiliek Sint Bavo, die binnenkort het bisschopshuis wordt. Gelukkig wist (vrijwel) iedereen de weg naar de Leidsevaart goed te vinden en was de receptie weer zeker zo druk als andere jaren.
Foto’s van drukbezochte nieuwjaarsreceptie Fotoreportage
Vrijdagavond 9 januari 2015 in het bisschopshuis
nieuws - maandag, 12 januari 2015
De traditionele nieuwjaarsreceptie mocht zich vrijdagavond 9 januari 2015 verheugen op grote belangstelling. Bisschop van Bisdom Haarlem-Amsterdam, Mgr. Jozef Punt, de hulpbisschop, Mgr. Jan Hendriks en de emeritus hulpbisschop, Mgr. Jan van Burgsteden begroetten drie uur lang de honderden gasten.
Veel belangstelling voor nieuwjaarsreceptie Fotoreportage
nieuws - maandag, 13 januari 2014
In een overvol bisschops­huis hebben de bisschoppen afgelopen vrijdag de nieuw­jaars­wensen in ontvangst genomen. Naast zeer veel gelovigen uit het eigen bisdom, waren ook veel militairen vanwege het leger­bisdom aanwezig, alsmede vertegen­woor­digers van de burger­lijke overheid en het Koninklijk Huis.
Beelden van de Nieuwjaarsreceptie Fotoreportage
nieuws - donderdag, 17 januari 2013
De traditionele nieuwjaarsreceptie in het bisschopshuis, vorige week vrijdag, trok weer veel mensen die de Bisschop, hulpbisschop mgr. Hendriks, emeritus-hulpbisschop mgr. Van Burgsteden en vicaris-generaal mgr. De Groot een Zalig Nieuwjaar kwamen wensen.
Foto’s van de nieuwjaarsborrel Fotoreportage
nieuws - donderdag, 3 februari 2011
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 7 januari in het bisdomhuis is een fotoreportage gemaakt.Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose