Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Kerstconcert Choir of St. Johns College Cambridge

Donderdag 21 december - 20.00 uur - Bavokathedraal Haarlem

gepubliceerd: vrijdag, 24 november 2023

Dompel jezelf onder in de betoverende klanken van het we­reld­be­roemde The Choir of St. John's College uit Cambridge, onder lei­ding van dirigent Christopher Gray, tij­dens een onge­twij­feld on­ver­ge­te­lijk kerst­con­cert in de majestueuze Ka­the­drale Basiliek van Sint Bavo te Haar­lem.

Op don­der­dag 21 de­cem­ber 2023 om 20.00 uur brengt dit gerenommeerde koor de prach­tige traditie van kerst­lie­de­ren tot leven, met een repertoire dat de ziel verwarmt en de geest verheft. Laat je mee­voeren door de schit­te­rende harmonieën van klassieke kerst­stukken en tijd­loze melodieën die de geest van het seizoen vangen.

De Ka­the­drale Basiliek van Sint Bavo, een his­to­risch meester­werk van architectuur, zal dienen als het perfecte decor voor deze hemelse muziek. De in­druk­wek­kende akoes­tiek en de serene sfeer zullen de luister­er­va­ring naar nieuwe hoogten tillen.

Details

wat: Kerst­con­cert
wie: St. Johns College Cambridge o.l.v. Christopher Gray
m.m.v. de Bavo Cantorij o.l.v. Rick Muselaers
datum: don­der­dag 21 de­cem­ber 2023
tijd: 20.00 uur
locatie: Ka­the­drale Basiliek van Sint Bavo, Leidse­vaart 146 Haar­lem
entree: www.bavo­con­cert.nl/st-johns-college-choir-2023

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose