Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Actieve lezing en demonstratie - Illustreren

Donderdag 8 september - 20.00 uur - Bavokathedraal Haarlem

gepubliceerd: vrijdag, 2 september 2022

In het kader van de ten­toon­stel­ling Geloof in Geluk geeft illustrator Willeke Brouwer een actieve lezing over het proces van illustreren en haar eigen werk in de bij­zon­dere en in­spi­re­rende omge­ving van de Haar­lemse Koepel­kathe­draal.

Illustrator Willeke Brouwer deelt tij­dens de actieve lezing haar erva­ringen met illustreren. De afgelopen jaren werkte ze aan meer dan hon­derd boeken, waar­on­der de populaire kin­der­bij­bel ‘Ongelooflijke bijbel­ver­halen’ (2022).

Willeke Brouwer is bekend van haar dage­lijkse car­toon in het Neder­lands Dagblad. Onder­deel van de lezing is een tekendemonstratie met een leuke opdracht voor de deel­ne­mers.

Prak­tische in­for­ma­tie

ac­ti­vi­teit: Actieve lezing en demonstratie
spreekster: Willeke Brouwer, Illustrator
datum: Donder­dag 8 sep­tem­ber
tijd: 20.00 - 22.00 uur, inloop 19.30 uur
locatie: KoepelKa­the­draal, ingang aan Bis­schop Bottemanne­plein
entree: Ticket: € 19,50

Geloof in Geluk

De lezing is onder­deel van het publieks­pro­gramma Geloof in Geluk. De gelijknamige ten­toon­stel­ling is nog t/m 8 januari 2023 te bezoeken in de KoepelKa­the­draal Haar­lem.

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose