Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Sycamore - Vervolgsessie

Donderdag 29 april - 20.00 uur - Online via Zoom

gepubliceerd: woensdag, 21 april 2021

Onlangs waren op Ka­the­draal TV pries­ter Jeroen Smith en Helen Opstal van het Katho­liek Alpha-Centrum te gast om te spreken over de film- en gesprek­se­rie Sycamore om te gebruiken in de pa­ro­chie en het jon­ge­ren­werk. Op don­der­dag 29 april vanaf 20.00 uur is er een aparte zoomsessie om ver­der te praten over het gebruik van Sycamore voor groepen.

Wil je Sycamore eens ervaren, zou je het willen gebruiken? Meld je aan via de web­si­te of stuur een mailtje:

Q&A van 15 april

Hoe leg je het katho­lie­ke geloof uit aan een beginnende gelo­vi­ge? Hoe leg je de katho­lie­ke ele­menten uit aan een tiener of jon­gere? Sycamore is een 20-delige film en gespreks­se­rie, waarin het katho­lie­ke geloof op een eigen­tijdse en hel­dere manier wordt uit­ge­legd.

Op don­der­dag 15 april vanaf 16.00 uur was er een Q&A met Jeroen Smith en Helen Opstal van het Katho­liek Alpha Centrum over Sycamore.

In­for­ma­tie
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose