Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

De heer A.W. Leeman in het zonnetje gezet

Tijdens Willibrorddag in Heiloo

gepubliceerd: donderdag, 10 oktober 2019
foto: Eric Venneker
De heer A.W. Leeman in het zonnetje gezet
foto: Eric Venneker
De heer A.W. Leeman in het zonnetje gezet

Maandag 7 oktober 2019 was het weer Wil­li­brorddag in het heiligdom in Heiloo. Jonge priesters komen maandelijks bijeen voor enkele inleidingen en een kring­ge­sprek met de bisschop, waarin zij hun ervaringen in die afgelopen maand kunnen vertellen en hand­rei­kingen van de bisschop ontvangen. De dag wordt steeds afgesloten met een Eucha­ris­tie­vie­ring en een gezamenlijke maaltijd.

Deze keer hield de heer A.W. Leeman, oud docent aan het Petrus Canisius Lyceum in Alkmaar, een interessante lezing over kerk­ont­wik­ke­ling in de afgelopen 40 jaar. Hij heeft hierbij ook zelf grote verdiensten gehad door al die jaren het apostolaat en gebed voor roepingen te organiseren en te dragen. Ook heeft hij veel gedaan voor de bevordering van de devotie tot Maria, vooral onder haar titels O.L.V. ter Nood en Vrouwe van alle Volkeren.

Als dank voor zijn grote inzet wordt hem door de bisschop en de rector een cadeau overhandigd, onder luid applaus van de aanwezigen.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose