Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Jongerenplatform zoekt versterking

gepubliceerd: donderdag, 5 september 2019

Het Jongerenplatform van ons bisdom is op zoek naar versterking. “Wil jij meehelpen met het organiseren van de jongerenplatform­acti­vi­teiten zoals het kerstdiner, de wereld­jonge­ren­dag en de seizoensafsluiting? Samen lol trappen, je geloof verdiepen en werken aan iets moois!”

Jongerenplatform

Het Jongerenplatform van het bisdom Haarlem-Amsterdam bestaat uit een aantal enthousiaste jongeren die in het dagelijks leven lekker druk zijn met studeren, werken en van alles en nog wat. Toch willen ze iets betekenen voor de jongekerk in ons bisdom en sluiten ze aan bij het jongerenplatform. Door hun inbreng (mening, ervaringen en ideeën) en activiteiten te organiseren dragen ze bij aan een kerk die interessant en uit­no­di­gend is voor jongeren!

De leden

De nieuwe (en oude) leden van het komende seizoen zijn.

Niels als voorzitter (Heems­kerk), Truc (’t Zand), Rosemarie (Hoorn), Pieter (Uithoorn), Lilian (Hilversum) en Neeltje (Sint Pancras). Lilian stelt zich op de website van het jongerenplatform even voor.

Onder verant­woor­de­lijk­heid van het Jon­ge­ren­pas­to­raat organiseert het platform een aantal activiteiten waarbij ze andere jongeren volop willen betrekken. Jaarlijkse evenementen die steeds terugkomen zijn het kerstdiner en de Palm­zondag­viering.

Voor wie?

De activiteiten van het Jongerenplatform zijn voor alle jongeren die de middelbare school hebben afgerond, dus vanaf pakweg 16 jaar. De bovengrens van hun doel­groep ligt op 30 jaar.

Activiteiten

Naast activiteiten die jaarlijks terugkeren zoals het kerstdiner, de wereld­jonge­ren­dag en de seizoensafsluiting organiseert het jongerenplatform dit jaar ook een jongeren­weekend. Een weekend om gezellig als gelovige jongeren bij elkaar te komen en samen ons geloof handen en voeten te geven in liefdadigheidswerk.

De Wereld­jonge­ren­dag is in ons bisdom ieder jaar op Palm­zondag. In ongeveer ieder ander bisdom ter wereld is dat ook zo! Hou deze website in de gaten voor wat er komende Wereld­jonge­ren­dag gaat gebeuren!

Informatie

Lijkt het je leuk om het Jongerenplatform te komen versterken? Aarzel niet en stuur een e-mailtje:

 

Jongerenplatform Bisdom Haarlem-AmsterdamGerelateerde nieuwsberichten

dinsdag, 27 augustus 2019The Missionary School van start!
woensdag, 26 juni 2019Thema WJD 2022 bekendgemaakt Video
woensdag, 22 mei 2019Tienerkamp BreakOut Fotoreportage
woensdag, 15 mei 2019Verslag Laudato sií -avonden Fotoreportage
maandag, 29 april 2019Website Themissionaryschool.nl
donderdag, 25 april 2019Generation start-up
woensdag, 17 april 2019Wereldjongerendag Heemskerk Fotoreportage
dinsdag, 26 maart 2019Jongerenavonden encycliek Laudato Sií
maandag, 11 maart 2019The Missionary School
vrijdag, 8 maart 2019The Missionary School
donderdag, 7 maart 2019Wat leer jij in The Missionary School?
woensdag, 6 maart 2019Netwerkende jongeren
woensdag, 6 maart 2019The Missionary School
dinsdag, 5 maart 2019Tienerkamp BreakOut
maandag, 4 maart 2019The Missionary School
zaterdag, 2 maart 2019WJD Vlog #2 Locals of Panama Video
vrijdag, 1 maart 2019Informatieavond The Missionary School
zondag, 17 februari 2019WJD Vlog #1 Gastvrij Panama! Video
vrijdag, 1 februari 2019Vlog WJD@Home Ameland Video
vrijdag, 1 februari 2019Naprogamma wereldjongerendagen FotoreportageBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose