Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Gebedsdag - Vrouwe van alle Volkeren

Zaterdag 1 juni - 12.00 uur - RAI Amsterdam

gepubliceerd: dinsdag, 21 mei 2019

Zaterdag 1 juni 2019 vindt in de RAI te Amsterdam de gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren plaats met als bijzondere gasten de Amerikaanse acteur Jim Caviezel en de Schotse bisschop Mgr. John Keenan.

Jim Caviezel is bekend van zijn rol als Jezus in de film ‘The Passion’ van regisseur Mel Gibson, komt uit de Verenigde Staten over om te vertellen over zijn band met Maria als Vrouwe van alle Volkeren en zijn inzet voor het dogma van Maria als Mede­ver­los­seres, Middelares en Voorspreekster.

Bisschop John Keenan komt uit Schotland om te vertellen over zijn per­soon­lijke band met Maria, en zijn inzet voor haar verering.

Jim Caviezel Mgr. John Keenan
Jim Caviezel Mgr. John Keenan

Programma

De dag begint om 12.00 uur met de Barm­har­tig­heidsrozenkrans, waarna de Pontificale H. Eucha­ris­tie­viering gevierd wordt door Mgr. dr. J.M. Punt. Om 14.00 uur begint het middag­pro­gramma met Jim Caviezel en John Keenan.

Details

datum: zaterdag 1 juni 2019
tijd: van 12.00 tot 18.00 uur
locatie: RAI Amsterdam, Forum Centre, Ingang E
informatie: www.devrouwevanallevolkeren.nl/gebedsdag-in-de-rai-zaterdag-1-juni-2019Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose