Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Pelgrimstocht Vastenactie vanuit Weesp

‘Wandelen over water’

gepubliceerd: woensdag, 27 februari 2019

Pelgrimstocht Vastenactie vanuit Weesp

De Vastenactie houdt jaarlijks een pelgrimstocht als sponsorloop voor de diverse projecten. Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april 2019 wordt de tocht alweer voor de negende keer gelopen. Wandelroutes in het rivierengebied van de Vecht en Gein zijn uitgezet voor elke dag een rondwandeling van ca. 20 km vanuit Weesp.

Programma

datum wandelroute
donderdag 11 april van Weesp naar Nederhorst den Berg en Ankeveen
vrijdag 12 april gaat naar het Naardermeer en de Muiderberg
zaterdag 13 april er wordt gewandeld naar Nigtevecht en Abcoude

Wandelen over water

De Pelgrimstocht ‘Wandelen over water’ is een geldinzamelactie voor de vijf waterprojecten van de Vastenactie in 2019. Deelnemers kunnen via de website van de Vastenactie een actie­pagina aanmaken en zich laten sponsoren. Er staan tips hoe je succesvol sponsors kan werven. Het avond­pro­gramma op donderdag en de vrijdag staat in het teken van creativiteit, en bezinning samen met pastores in de regio Weesp. De Vastenactie Pelgrimstocht is geor­ga­ni­seerd door vrijwilligers van de parochie Levend Water van Weesp, Muiden en Muiderberg.

Aanmelding kan via de website voor één, twee of drie dagen. Al of niet met slaap­moge­lijk­heid en deelname aan avondeten. Voor over­nachting is een hotel in Weesp gereserveerd. Ook andere nuttige zaken voor onderweg zijn geregeld, zoals lunchpakketten, pauzeplekken, warme maaltijden, EHBO en de bezemwagen.

Informatie

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose