Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Website 12 jaar online

Lancering op 27 maart 2002

gepubliceerd: zaterdag, 27 september 2014

Lancering van de website op 27 maart 2002Met een druk op de knop lan­ceerde mgr. dr. J.M. Punt op woens­dag 27 maart 2002 de web­si­te van het Bisdom. Daar­mee is het alweer 12½ jaar gele­den dat het bisdom zich presen­teerde op het wereld­wijde web.

Dankzij het nieuws­archief op deze web­si­te be­schik­ken we nog over een foto met daarop o.a. een jonge mgr. Punt met webmaster Wim Koopman, die nu nog steeds de web­si­te up-to-date houdt. Initiator van de web­si­te, perschef Wim Peeters, staat niet op de foto maar achter de camera.

Sinds de lance­ring heeft de web­si­te meer­dere grote en min­der grote aanpas­singen onder­gaan. Zo wor­den de nieuws­berichten steeds meer voor­zien van foto’s, video en audio, is een koppeling opgezet met Facebook en Twitter en zijn dossiers toe­ge­voegd, om maar een paar van de ontwik­kelingen te noemen.

Ook in de toe­komst zal het bisdom nieuws en in­for­ma­tie blijven aanbie­den via de web­si­te en zullen we de ontwik­ke­lingen van in­ter­net en sociale media blijven volgen.

 

Website toen en nu

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose