Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Laatste etappe Pelgrimstocht Vastenaktie

gepubliceerd: zaterdag, 12 april 2014

De vastenaktie houdt de laatste jaren steeds een drie­daag­se pelgrims­tocht voor mensen die zich daar­mee willen inzetten voor de Vastenaktie. Zo is het een optie zich te laten sponsoren voor eht goede doel, maar het is ook een be­zin­nende wandel­tocht, die zich dit jaar in het Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam afspeelde.

Vanuit Schoorl ver­trok­ken de deel­ne­mers één, twee of drie dagen mee op een tocht van be­zin­ning, gebed, in­spi­ra­tie enm aan­dacht voor mensen in nood, in het bij­zon­der in het door oorlog geteisterde Sierra Leone dat dit jaar centraal staat in de akties.

Het laatste gedeelte dat van de abdij van Egmond naar de bede­vaart­plaats van Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo ging, liep mgr. Hendriks met de pelgrims mee en hebben ze samen in de genade­ka­pel van Heiloo de pelgrimage bid­dend af­ge­slo­ten.

Het doel van de Vastenktie is dat met deze tocht er ook extra aan­dacht komt voor de mensen in Sierra Leone in het bij­zon­der en de Vastenaktie in het alge­meen, die zich inzet voor de meest kans­lozen.

(bron: Arsacal.nl)

Sfeerimpressie

Van Facebook plukten we de volgende foto­se­rie die een mooi impressie geven.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose