Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Passieconcert

Zondag 6 april - 16.00 uur - Bavokathedraal

gepubliceerd: maandag, 31 maart 2014

Passieconcert - zondag 6 april - BavokathedraalOp zon­dag 6 april 2014 zal de Bavo­can­to­rij van het Ka­the­drale Koor St. Bavo te Haar­lem haar jaar­lijkse Passie Evensong ver­zorgen in de Bavo­kathe­draal aan de Leidse­vaart.

De Cantorij, die bestaat uit de 25 beste zan­gers van het Ka­the­drale Koor, is gewend meer­dere keren per jaar deze van oorsprong Angeli­caanse ere­dienst te ver­zorgen. Ieder jaar in de herfst­va­kan­tie gaat de Cantorij op tournee naar Engeland om daar in colleges en ka­the­dralen concerten te ver­zorgen of bevriende koren te ver­vangen bij ere­diensten.

Tijdens de Passie Evensong op 6 april zullen werken klinken van Mauers­ber­ger, Sandström, Dyson en Sanders. De toegang is gratis, na afloop is er een deur­col­lec­te.

Een prach­tig moment van be­zin­ning met muzikale hoogte­pun­ten ter voor­be­rei­ding op Pasen.

Meer in­for­ma­tie

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose