Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Centrum voor de Sociale Leer van de Kerk

Op 5 mei 2008 heeft de Bisschop van Haarlem-Amsterdam, mgr. dr. J. M. Punt het “Centrum voor de sociale leer van de Kerk” (CSLK) opgericht. Het centrum is gevestigd in het centrum voor kerkelijke opleidingen ‘De Tiltenberg’.

Centrum voor de Sociale Leer van de Kerk Centrum voor de Sociale van de Kerk
De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM Vogelenzang
www.tiltenberg.org

Het Centrum heeft tot doel het bestuderen, verdiepen en verbreiden van de sociale leer van de Rooms-Katholieke Kerk, zoals die met name tot uiting komt in de documenten van de verschillende pausen, om daarmee een bijdrage te leveren aan de opbouw van een meer rechtvaardige samenleving in Nederland en daarbuiten.

Om dit doel te verwerkelijken organiseert het Centrum lezingen, studiedagen, cursussen, gesprekken en symposia, verzorgt het publicaties en tracht het de sociale leer met alle daartoe dienstige middelen onder de aandacht te brengen, vooral van hen die maatschappelijke en politieke verantwoordelijkheid dragen.

Het Centrum kan voor uw doelgroep een inleiding verzorgen over de Sociale Leer van de Kerk, waar nodig toegespitst op uw specifieke activiteiten.

Het CSLK heeft een eigen website: www.cslk.nl

Website Centrum voor de Sociale Leer van de Kerk
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose