Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Kindermusical bij “Onze Lieve Vrouw ter Nood” te Heiloo

gepubliceerd: vrijdag, 14 oktober 2011

De kindermusical “Lilli en de Ongelofelijke comeback” zal Op 29 oktober aanstaande om 15.30 uur worden opgevoerd op het bedevaartsoord “Onze Lieve Vrouw ter Nood” door de kinderen van de KISIgroep uit Helmond. Speciaal voor deze gelegenheid wordt in de grote of Bedevaartkapel een groot podium gebouwd.

KISI-Kids Kindermusical bij “Onze Lieve Vrouw ter Nood” te HeilooDe musical vertelt het verhaal van Lilli die op een wonderlijke manier terecht komt in Jeruzalem, net op het moment dat Jezus wordt opgepakt en gedood. In de musical wordt gezongen, gedanst en toneel gespeeld door meer dan 50 kinderen. Hun KISI-groep bestaat al meer dan 3 jaar. Onder leiding van een professional leren zij de liedjes, de danspasjes en zich als acteurs en actrices te bewegen op het toneel.

Na de musical 29 oktober kunnen alle kinderen die zelf ook wel eens in zo’n musical willen spelen, zich opgeven voor de KISI-groep Heiloo. Deze groep zal op3-4-5 januari 2012 in het voormalig Juliana­klooster aan de Hoogeweg 65 te Heiloo, repeteren voor de musical “Hemel op Stelten”. Alle kinderen kunnen blijven eten en slapen. Op 5 januari zullen zij de musical uitvoeren op het podium in de grote kapel, onder­steund door ervaren “musicalsterren” uit Helmond.

Kaarten voor 29 oktober zijn nu al te koop bij het bezoekers­cen­trum van “Onze Lieve Vrouw ter Nood”, ’t Oesdom, geopend iedere dag(behalve maandag) van 10.00-16.00 uur. Prijs € 3,50 voor een kind en € 5,- voor een volwassene.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose