Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Mgr. Jozef Punt driekwart eeuw

Geboren op 10 januari 1946 in Alkmaar

gepubliceerd: zondag, 10 januari 2021

Op 10 januari 2021 viert mgr. Jozef M. Punt zijn 75e ver­jaar­dag. Helaas moet dat van­wege de situatie op zeer kleine schaal gebeuren, binnen de corona-maat­regelen. We fe­li­ci­te­ren onze emeritus-bis­schop van harte en wensen hem veel zegen en ge­zond­heid toe!

Deze morgen heeft de bis­schop voor hem gebe­den in de Blessed Trinity-kerk en uiter­aard is ook in de ka­the­draal om zegen over zijn nieuw levens­jaar gebe­den. De afgelopen dagen heeft mgr. Punt het in heel kleine kring enigszins kunnen vieren. op de mid­dag van zijn ver­jaar­dag zal hij het nog met enkelen vieren, waar­on­der ook de bis­schop.

De hoop was uiter­aard dat we het ook dit jaar had­den kunnen vieren bij de nieuw­jaars­re­cep­tie van het bisdom, maar helaas kon ook die geen doorgang vin­den.

We wensen hem in elk geval van harte nog veel goede en mooie jaren toe!
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose