Bisdom Haarlem-Amsterdam
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Diocesane dagtocht naar de Nieuwe Bavo Bloeit

Opening 21 april met pontificale Mis door Mgr. Hendriks

gepubliceerd: zondag, 5 maart 2017

De Kathedraal van Bisdom Haarlem-Amsterdam maakt zich op voor de derde editie van ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’. Onder leiding van Ingeborg Kemperman - meesterbinder en docente Bloemsier­kunst voor het WellantCollege Rijnsburg - verandert de kathedraal in een bloemenzee met als hoogtepunt een bloemencreatie tot in de koepel.

Het evenement vindt plaats van 21 tot en met 23 april 2017 en draagt als motto ‘Getooid als een Bruid’. Speciaal voor alle parochianen wordt een dagtocht georga­ni­seerd naar de opening van dit event op vrijdag 21 april 2017.

Pontificale H.Mis met Mgr. Hendriks

Mgr. Jan Hendriks opent op vrijdag 21 april om 13.00 uur voor het hele bisdom, katholieken in parochie­verband, leden van KBO’s, diverse koren en de vele vrijwilligers, het evenement met een pontificale H. Mis.

Na de viering stelt de Haarlemse hulpbisschop het zeer op prijs alle aanwezigen te begroeten. De dag zal in het teken staan van onze eenheid en wordt afgesloten met samenzang. Het belooft een kleurrijke dag te worden waar iedereen zich een warm welkom weet.

Waterval aan bloemstukken

De gasten zullen worden verrast met een overweldigende waterval aan bloemstukken. Naast de bloemenpracht zijn er speciale concerten, bruidsmode van Hillenius Couture en is er gelegenheid om het KathedraalMuseum, en andere hoogte­punten van de Nieuwe Bavo te bekijken. Daarbij mogen de nieuwe kunstenwerken van Jan Dibbets, Gijs Frieling en ‘kunstenaar van jaar 2017’ Marc Mulders niet onvermeld blijven. Er is tevens genoeg vrije tijd om op eigen gelegenheid de Haarlemse binnenstad te verkennen en te genieten van de sympathieke provinciehoofdstad. Kortom, een ideale gelegenheid om de Haarlemse kathedraal te bezoeken!

Meld u nu aan!

De dagtocht naar de opening van ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ op 21 april betreft een busreis vanaf uw parochie, entree voor het event, koffie/thee en een lunch. Er is gelegenheid om de stad Haarlem te bezoeken. U kunt zich tot 19 maart 2017 aanmelden (daarna is deelname afhankelijk van beschikbare in de bussen). Deelname aan de reis bedraagt € 35 p.p.

Meer infomatie
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose