Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Indrukwekkende gebedsdag Vrouwe van alle Volkeren

gepubliceerd: zaterdag, 1 juni 2019

Werkzaamheden aan het spoor en strandtemperaturen weerhielden deel­nemers aan de gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren er niet van naar Amsterdam te trekken. De volle zaal in de RAI deelde in gebed en zang, aangevuld met indruk­wek­kende getuigenissen van de Schotse Mgr. John Keenan en acteur Jim Caviezel.

Een van de hoogte­punten van de dag was het indruk­wek­kende getuigenis dat Jim Caviezel aflegde over hoe hij op diverse momenten in zijn leven de invloed van Maria heeft ervaren. De acteur die wellicht het meest bekend is van zijn rol als Jezus Christus in de legendarische film van regiseur Mel Gibson ‘The Passion of The Christ’ sprak onder andere over hoe deze rol hem nog meer heeft laten groeien in geloof.

De gebedsdag werd extra luister bijgezet door prachtige zang van het koor dat wordt gevormd door de zusters zijn van de Familie van Maria die de zorg dragen voor de kapel van de Vrouwe van alle Volkeren te Amsterdam. Bovendien zong de jonge Alkmaarse soliste Sterre van Boxtel (bijna 15) begeleid door pianist Laurence Fierens tijdens het Rozen­krans­ge­bed. Na afloop nam ze daarvoor een verdiende staande ovatie in ontvangst.

(fotoserie: Wim Koopman)
Gerelateerde nieuwsberichten

maandag, 16 september 2019Gebedsdag Vrouwe van alle volkeren Düsseldorf
dinsdag, 28 mei 2019Jim Caviezel bezoekt Amsterdam
dinsdag, 22 mei 2018Pinksteren - Gebedsdag
woensdag, 6 september 2017Mgr. Punt bij gebedsdag in Düsseldorf
vrijdag, 28 april 2017Gebedsdag Vrouwe van alle Volkeren
maandag, 26 mei 2014H. Eucharistieviering ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren
maandag, 15 april 2013Gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren
woensdag, 30 mei 2012Gebedsdag Vrouwe van alle volkeren
woensdag, 2 mei 2012Gebedsdag Vrouwe van Alle Volkeren
zondag, 29 mei 20111e Pinksterdag - Gebedsdag Vrouwe van alle Volkeren
woensdag, 19 mei 2010Mariale Gebedsdag in Beurs van BerlageBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose