Roepingenzondag bij Blauwe Zusters

8 april 2008

De zusters van het Mensgeworden Woord in Heiloo (de Blauwe Zusters) verzorgen komende zondag, Roepingenzondag, een conferentie over de vraag: wat is roeping. Zoals elke tweede zondag van de maand geldt de uitnodiging in het bijzonder de jongeren, maar ook alle andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Op deze dag zetten de zusters de deuren van het klooster open voor iedereen die iets te weten wilt komen over roeping of die geïnteresseerd is in het kloosterleven in het algemeen.

Pater Victor Demianczuk, pater van de Religieuze Familie van het Mens geworden Woord uit Brunssum, zal de conferentie geven. Hij zal uitleg geven over wat een roeping is. Ook komen er zusters van verschillende congregaties en een diocesane priester om meer over hun leven te vertellen.

Programma

12.00 uur: Eucharistieviering
13.00 uur: Lunch
14.30 uur: Inleiding
15.30 uur: Vragenuurtje
16.30 uur: Aanbidding
17.00 uur: Avondgebed

De inloop vindt plaats in het Julianaklooster, Hoogeweg 65 in Heiloo. Dit klooster ligt naast het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, het putje van Heiloo. Voor velen bekend van o.a. de Nachttocht naar Heiloo, het Tuinfeest en het Tienerkamp.

Van harte welkom, ook als je nog nooit geweest bent!
Voor meer informatie en/of aanmelding: c.adolfina@servidoras.org of (072) 505 40 51.

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: