Priestervakantie 2006 ~ Aangepast

9 maart 2006

Door omstandigheden hebben we de priestervakantie met een week moeten verplaatsen. Het wordt nu van 31 juli t.m. 8 augustus. De prijs hebben we nog iets naar beneden kunnen bijstellen.

Ook dit jaar organiseert het Willibrordhuis een vakantie voor priesters van 31 juli tot en met 8 augustus.

Dit jaar gaan we naar de Elzas en de Vogezen in het noord-oosten van Frankrijk. Niet alleen kan men er genieten van de natuur en komen er heerlijke wijnen uit die streek, er is ook veel te zien: de stad van het Europese parlement Strasbourg, Colmar de stad van het Issenheimer altaar, de Mont St. Odile, de abdij van Marmoutier en vele andere plaatsen.

Illustratie: Google Earth
Elzas - Vogezen, tegen de grens van Duitsland.

We logeren in eenpersoonskamers in een mooie landelijke omgeving, in het “maison d’accueuil” van de kleine zusters franciscanessen in Thal Marmoutier. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet.

Iedere dag bidden we samen de lauden en vespers en vieren we de h. Eucharistie. Er worden dagelijks excursies voorgesteld, waar men aan deel kan nemen, maar daarin is ieder vrij. Er zijn verder geen gemeenschappelijke verplichtingen, het is duidelijk een vakantiereis.

De kosten bedragen: Euro 300,- (op basis van half-pension).

Opgave:

rector Jan Hendriks
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang
telefoon: (0252) 345.345
e-mail: rector@tiltenberg.org

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: