Uitnodiging aan wie gedoopt of getrouwd is in Onze Lieve Vrouw ter Nood - Heiloo 8 maart 2005

Dit jaar viert bedevaartsoord Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo het feit dat precies 100 jaar geleden de ‘heropleving’ van de bedevaarten plaatsvond. In het kader daarvan worden verschillende festiviteiten georganiseerd, waaronder gezinsvieringen op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2005. Voor deze vieringen worden met name die mensen van harte uitgenodigd die ‘op Kapel’ zijn gedoopt of getrouwd. Beide dagen beginnen om 10.30 uur met een Eucharistieviering in de grote kapel.

Daarna krijgen de bezoekers een eenvoudige lunch aangeboden en hebben zij de gelegenheid de tentoonstelling te bezoeken die vanwege het jubileum is samengesteld. De dag wordt om 14.30 uur afgesloten in de grote kapel. Er is kinderopvang beschikbaar.

In verband met de organisatie, graag even vooraf aanmelden bij: Pastorie O.L. Vrouw ter Nood, Kapellaan 13, 1851 PE Heiloo, telefoon 072 505 12 88 of e-mail onzelievevrouwternood@hetnet.nl Vermeld duidelijk met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen u komt en de leeftijd van de kinderen. Voor hen worden verschillende programma’s georganiseerd.

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: