Bisdom Haarlem-Amsterdam










Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Wijn en kaarsen

Sponsoractie Jongerenplatform

gepubliceerd: donderdag, 26 november 2015

Het jon­ge­ren­plat­form heeft een prach­tige sponsoractie opgestart. Deze sponsoractie is bedoeld voor jon­ge­ren die mee willen naar de Wereld­jon­ge­ren­da­gen (WJD). Met deze actie kunnen jon­ge­ren zelf noveenkaarsen en wijnflessen verkopen om met de opbrengsten een deel van hun WJD-reis te bekos­tigen.

Hoe werkt het?

Rode / witte wijn en noveenkaarsHet jon­ge­ren­plat­form heeft een grote hoeveel­heid noveenkaarsen en flessen wijn ingekocht om tegen kost­prijs door te verkopen aan jon­ge­ren(groepen) en pa­ro­chies in het Bisdom. Op de kaarsen en wijn zijn etiketten aan­ge­bracht met het thema van de reis: Dare2share! en het WJD-logo. Jon­ge­ren(groepen) kunnen deze verkopen in hun eigen pa­ro­chie of omge­ving. De kaarsen en wijn zijn door het hele bisdom op te halen bij leden van het jon­ge­ren­plat­form.

Stappen­plan?

  1. Neem contact op met de pa­ro­chie en vraag of er een geschikte moment is na een vie­ring (bv: mede­de­lingen) waarin jon­ge­ren pa­ro­chi­anen mogen ver­tellen over de WJD en kaarsen en wijn mogen verkopen ter onder­steu­ning van hun reis.
  2. Deel­ne­men kan door een bericht te sturen naar dare2share2016@gmail.com. Meld wie je bent, in welke pa­ro­chie of plaats je woont en hoeveel kaarsen en wijnflessen (wit/rood) je wilt inkopen.
  3. Na reactie van het jon­ge­ren­plat­form kunnen de kaarsen en wijn wor­den op­ge­haald bij één van de leden van het jon­ge­ren­plat­form bij jou in de buurt.
  4. Verkoop de kaarsen en wijn in de pa­ro­chie.

Prijzen

De inkoop- en verkoopadvies­prijs:

  • noveenkaarsen zijn verkrijg­baar voor € 2,50
  • flessen wijn zijn verkrijg­baar voor € 5,-

Het advies is om de kaarsen en wijn met een marge van € 5,- aan te bie­den

Als groep

Afbeelding op de wijnflessen en de noveenkaars
Afbeel­ding op de wijnflessen
en de noveenkaars

Zijn er een aantal jon­ge­ren uit uw pa­ro­chie, is er een jon­ge­ren­groep of een jon­ge­ren­koor en willen zij samen naar de WJD? De actie is extra leuk om als groep te or­ga­ni­se­ren. Op die manier kan de actie in ver­schil­lende kerken van de pa­ro­chie wor­den gedaan. De opbrengsten kunnen wor­den ver­deeld onder de WJD-gan­gers.

Steun jon­ge­ren uit uw pa­ro­chie

Als pa­ro­chie kunt u jon­ge­ren uit uw pa­ro­chie onder­steunen door deze actie samen met hen te or­ga­ni­se­ren. U kunt de inkoop or­ga­ni­se­ren en de jon­ge­ren kaarsen en wijn laten verkopen binnen uw ge­meen­schap. Ver­schil­lende groepen en pa­ro­chies zijn inmiddels met succes be­gon­nen aan de actie. Hiermee ver­gro­ten zij voor hun jon­ge­ren de kans op deelname aan een on­ver­ge­te­lijke reis naar de WJD.

Bisdom

Wilt u jon­ge­ren steunen die mee gaan naar de WJD, maar bent u niet betrokken bij een pa­ro­chie of kent uw geen jon­ge­ren die mee­gaan? De kaarsen(€ 7,50) en wijn(€ 10,-) zijn ook verkrijg­baar bij het bisdom. Daar­mee steunt u jon­ge­ren die de reis niet kunnen betalen en in aanmer­king komen voor extra steun vanuit het bisdom.

Be­stel­lingen voor deze onder­steu­ning kunnen wor­den gedaan via: info@jong­bis­domhaarlem.nl

Pa­ro­chies, jon­ge­ren of jon­ge­ren­groepen die willen deel­ne­men aan de sponsoractie kunnen zich aanmel­den via dare2share2016@gmail.com



Gerelateerde nieuwsberichten

maandag, 18 maart 2024Paasgala voor oudere jongeren
maandag, 5 februari 2024Blauwe zusters bij WJD@Home Video
zaterdag, 27 januari 2024‘Ga door je leven met mentaliteit pelgrim’ Video
vrijdag, 26 januari 2024Katholiek Tienerkamp Breakthrough
vrijdag, 26 januari 2024What the WJD happened...
dinsdag, 16 januari 2024WJD@Home op Ameland
vrijdag, 24 november 2023Pausboodschap Wereldjongerendag
dinsdag, 21 november 2023Jongerenbedevaart naar Fulda
zondag, 19 november 2023Nagenieten van de KJD Video
dinsdag, 14 november 2023Bavodag 2024
zaterdag, 4 november 2023Jongerencollecte Video
dinsdag, 10 oktober 2023Together - Op reis voor de oecumene
dinsdag, 19 september 2023Katholieke Jongerendag
dinsdag, 29 augustus 2023Reünie Wereldjongerendagen
woensdag, 9 augustus 2023Weer behouden thuis
dinsdag, 8 augustus 2023WJD fotoserie maandag
maandag, 7 augustus 2023Onvergetelijk
maandag, 7 augustus 2023WJD fotoserie zondag
maandag, 7 augustus 2023WJD fotoserie zaterdag
vrijdag, 4 augustus 2023WJD fotoserie vrijdag



Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose