Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Geslaagde WJD-reŁnie

gepubliceerd: vrijdag, 7 oktober 2011

Ie­der­een kende het gevoel: je kwam thuis na de MeetMe@Madrid-reis en het was stil, heeeel stil! Geen massa’s mensen om je heen, geen geschreeuw door metro’s, geen gezang en vooral geen andere natio­na­li­teiten om je heen. Daarom was ie­der­een blij om elkaar weer te ont­moe­ten bij de MeetMe@Madrid-reünie op Kaag eiland. Voor deze gelegen­heid was (bijna) de hele reis­groep compleet en dat was erg gezellig! Zelfs het weer had zich aan­ge­past, met een zonnetje en 25 gra­den waande je je toch nog even in Spaanse sferen.

Eucha­ris­tie­vie­ring

De dag startte met een eucha­ris­tie­vie­ring in Bui­ten­kaag (het meest zui­de­lijke puntje van ons Bisdom). Hier kon­den we nog even nagenieten van het gezang van ons eigen WJD koor, voordat we met zijn allen de pont opgingen: op weg naar Kaag eiland.

WJD-Reünie De Kaag

Deel­groepen

Na heer­lijk geluncht te hebben was het tijd voor het laatste deel­groep­mo­ment. Hier wissel­den we onze erva­ringen uit over de WJD reis: wat heeft je geraakt? Wat heb je mee naar huis geno­men van de WJD en hoe rea­geren je familie / vrien­den / collega’s op de door jou gemaakte reis? Het was fijn om nog een laatste deel­groep­mo­ment te hebben.

Borrelen

Speciaal voor de reunie was een Big Band aanwe­zig die voor ons (gratis zelfs) liedjes kwam spelen. Onder het genot van een drankje, een muziekje op de ach­ter­grond was het gezellig napraten en foto’s kijken.

Gebeds­mo­ment

De dag werd af­ge­slo­ten met een gebeds­mo­ment. Hier ont­vingen wij een kaarsje om het vuur wat in Madrid in ons is gaan bran­den, door te geven aan anderen. Ook kregen wij te horen dat onze reis nog niet ten einde is. Er zijn genoeg moge­lijk­he­den om in contact met elkaar te blijven en je geloof ver­der te ver­die­pen. Zo wor­den er avon­den van barm­har­tig­heid geor­ga­ni­seerd, zijn er mini WJD reunies en bestaat er de moge­lijk­heid om de YouCat ver­der te ver­die­pen.

Ge­schre­ven door Ingrid van der Horst
Gerelateerde nieuwsberichten

vrijdag, 24 november 2023Pausboodschap Wereldjongerendag
dinsdag, 21 november 2023Jongerenbedevaart naar Fulda
zondag, 19 november 2023Nagenieten van de KJD Video
dinsdag, 14 november 2023Bavodag 2024
zaterdag, 4 november 2023Jongerencollecte Video
dinsdag, 10 oktober 2023Together - Op reis voor de oecumene
dinsdag, 19 september 2023Katholieke Jongerendag
dinsdag, 29 augustus 2023ReŁnie Wereldjongerendagen
woensdag, 9 augustus 2023Weer behouden thuis
dinsdag, 8 augustus 2023WJD fotoserie maandag
maandag, 7 augustus 2023Onvergetelijk
maandag, 7 augustus 2023WJD fotoserie zondag
maandag, 7 augustus 2023WJD fotoserie zaterdag
vrijdag, 4 augustus 2023WJD fotoserie vrijdag
vrijdag, 4 augustus 2023Pelgrim in Lissabon
vrijdag, 4 augustus 2023WJD fotoserie donderdag
woensdag, 2 augustus 2023WJD fotoserie woensdag
woensdag, 2 augustus 2023WJD fotoserie Openingsviering
dinsdag, 1 augustus 2023Fatima en aankomst Lissabon
dinsdag, 1 augustus 2023WJD fotoserie FatimaBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose