Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Regiobijeenkomst Mothers Prayers Heiloo

gepubliceerd: woensdag, 19 januari 2011

Mothers Prayers“Mothers Prayers”, “Biddende Moeders”, moeders die samen bidden voor hun kinderen, is in november 1995 in Engeland ontstaan en heeft zich snel en spontaan over de wereld verspreid. In meer dan 80 landen komen duizenden groepen moeders en oma’s bijeen om voor hun kinderen te bidden. Vele gebeden zijn verhoord en velen hebben kracht en steun in het gebed ervaren. In Nederland zijn tientallen groepen actief en ook in Noord Holland zijn er enkele.

Regio­bij­een­komst

Met regelmaat worden er door het hele land regio­bij­een­komsten gehouden. De verschillende groepen ontmoeten elkaar en bidden samen. Daarbij zijn het laagdrempelige avonden om introducés mee te nemen of eens als geïn­te­res­seerde te komen kijken. Op woensdag­avond 16 februari wordt er voor het eerst een regio­bij­een­komst gehouden van de regio Noord Holland. Na de koffie en thee (vanaf 19.30) zullen Jacintha Lagemaat en Christine van Laar, de landelijke coördinatoren, uitleg geven over Mothers Prayers en een thema uitdiepen. Met een gezamenlijke gebeds­bij­een­komst zal de avond rond 22.00 uur afgesloten worden.

Voor wie?

Ieder die voor het eerst, of dieper wil kennis­ma­ken met de spiri­tua­li­teit van Biddende Moeders is van harte welkom. De avond is zeer geschikt om eens te komen kijken of om introducés mee te nemen. De titel suggereert dat Mothers Prayers alleen voor moeders geschikt is. Dit is niet waar. De groepen zijn open voor iedereen die voor kinderen van zichzelf of van een ander wil bidden. (Ook geïn­te­res­seerde vaders die de voetbalcompetitie ervoor willen missen zijn van harte welkom.)

Waar?

De avond wordt gehouden in het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo. De ingang is die van het klooster aan de Hoogeweg 65.

Kosten:

Voor de avond wordt - indien mogelijk - een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.

Omdat we graag een inschatting willen maken van het aantal te verwachten deelnemers kunt u zich tot uiterlijk zondag 13 februari op geven.

Meer informatie

  meer info en opgave:

(023) 511 26 83 / www.hoeksteen.org
andere activiteiten:
www.rkactiviteiten.nl/mothersprayers
locatie:
Diocesaan Heiligdom OLVrouw ter Nood, Hoogeweg 65, Heiloo
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose