Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Spandoek Kerkproeverij / Back to Church

Gratis voor snelle aanmelders

gepubliceerd: donderdag, 20 juni 2019

Welkom in de Kerk - Kerkproeverij

Parochies die zich vóór 1 augustus aanmelden als deelnemer aan Kerk­proe­ve­rij/Back to church 2019 krijgen begin september een gratis spandoek toegestuurd. Daar staat op ‘welkom in de kerk’, zonder verdere titel of datum zodat het doek ook bij andere gelegenheden te gebruiken is.

Kerk­proe­ve­rij/Back to church wordt landelijk gehouden in het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 september. Een andere datum kiezen kan ook, dat is aan de parochies zelf. Wel concentreert de landelijke publi­ci­teit rondom deze activiteit zich op genoemd weekend. Het gratis spandoek is een idee van de landelijke (inter­ker­ke­lijke) werk­groep voor Kerk­proe­ve­rij/Back to church en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door het protestantse fonds Maat­schappij van Welstand.

Andere materialen

Parochies die zich willen aanmelden en zich verder willen voor­be­rei­ding op het Kerk­proe­ve­rij/Back to church weekend kunnen daarvoor terecht op de speciale website. Daar zijn diverse materialen gratis te downloaden.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose