Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

TV-mis vanuit Haarlemse Kathedraal

Zondag 2 december - 10.30 uur - NPO2

gepubliceerd: woensdag, 28 november 2018

Op de eerste zondag van de Advent, 2 december, zal de Eucha­ris­tie­viering rechtstreeks worden uitgezonden vanuit de Kathedrale Basiliek van St. Bavo in Haarlem. De viering begint om 10.30 uur. Hulp­bis­schop Mgr. dr. Jan Hendriks zal in deze viering de celebrant zijn.

Muziek

De Bavocantorij van het Kathedrale Koor zal de viering muzikaal begeleiden met onder andere delen uit The Mass for Double Choir van Frank Martin en het prachtige motet Lux Aurumque van Eric Whitacre. De Bavocantorij staat onder leiding van Magistra Cantus Sanne Nieuwen­huijsen, met aan het orgel Titulair organist van de Kathedraal Ton van Eck.

Uitzending gemist

Het is prachtig deze viering ‘live’ mee te maken in de Haarlemse Kathedraal als begin van een hopelijk gezegende adventstijd. En de viering is altijd later terug te zien op ‘uitzending gemist’.

Geloofs­ge­sprek

Voorafgaand aan de uitzending van de Eucha­ris­tie­viering, om 10.10 uur, is het ‘Geloofs­ge­sprek’ met Mgr. J. Punt. Dit programma met Leo Fijen is al eerder opgenomen.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose