Bisdom Haarlem-Amsterdam

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Mars voor het Leven

Zaterdag 8 december - 10.30 uur - Den Haag

gepubliceerd: zaterdag, 24 november 2018

Op zaterdag 8 december wordt weer de Mars voor het Leven gehouden in Den Haag. De dag begint met een Eucha­ris­tie­viering, dan wordt de stille mars gelopen gevolgd door een naprogramma in het New Babylon Meeting Center met o.a. Virginia Coda Nunziante (oprichtster van de Mars voor het Leven in Rome), Marieke Al, Rachel’s Vineyard en Donum Domini. De organisatie is in handen van Schreeuw om Leven en Stirezo Pro-Life.

Er zal ook mogelijkheid zijn tot gratis heen en terug busvervoer met opstap­plaatsen in o.a. Maastricht, Den Bosch, Utrecht en Den Haag.

Programma

10.30 uur Heilige Mis (oude ritus), H. Jacobus de Meerderekerk
11.00 uur Heilige Mis, kloosterkapel Blauwe Zusters
11.45 uur Processie naar het Malieveld
12.00 uur Begin programma Malieveld
13.00 uur Mars voor het Leven door Den Haag
15.00 uur Katholiek naprogramma in het New Babylon Meeting Center

Jongeren­pro­gramma

Dit jaar wordt een programma georga­ni­seerd speciaal voor jongeren. We houden een wake voor het leven in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 december.

Het start op vrijdag 7 december met een H. Mis om 20.00 uur met Mgr. Everard de Jong. Hierna start de wake met Aanbid­ding, biecht­gele­gen­heid, overwegingen, getuigenissen, en een mogelijkheid tot outreach voor wie wil (Night-fever idee). Op zaterdag sluiten we het af om 8.30 met een feestelijk ontbijt. Hierna is er de H.Mis voor het algemene katholieke program­ma om 11.00 uur en om 12.00 uur lopen we de Mars. Tijdens de nacht is er mogelijkheid tot over­nachting in zaaltjes naast de kapel op eigen matje en slaapzak.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose