Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Kersteditie 2017 SamenKerk is uit

gepubliceerd: donderdag, 14 december 2017

Vanaf komend weekend ligt de nieuwe SamenKerk weer in uw parochiekerk. Uiteraard ook verkrijgbaar als u met Kerstmis uw parochiekerk bezoekt. Of lees ’m online op deze website.

In dit mooie kerstnummer onder andere:

Een exclusief interview met prins Jaime de Bourbon de Parme, de Nederlandse ambassadeur bij het Vaticaan. Hij vertelt over het kerstfeest, paus Franciscus en over de relatie tussen de Heilige Stoel en Nederland.

De Kerkengek wilde een strandwandeling maken nabij Wijk aan Zee maar bleef steken bij de twee kerken daar, gewijd aan Sint Odulphus.

Volgend jaar is de grote bisdom­bede­vaart naar Assisi. Gerard Freeman, bijzonder hoogleraar Franciscaanse spiri­tua­li­teit, beschrijft hoe hij ooit werd geraakt door de spiri­tua­li­teit van de eenvoudige heilige, Franciscus van Assisi.

Verder een mooi kerstinterview met twee bisdompriesters: De een is al zestig jaar priester, de ander net zes maanden. Wat betekent Kerstmis voor Jan van de Plas en Anton Goos?

En natuurlijk het woord van de bisschop!

Lees hem online
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose