Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Uitnodiging diakenwijding Alvaro Rodriquez Luque

Zaterdag 18 november - 12.00 uur - Heiloo

gepubliceerd: maandag, 13 november 2017
Alvaro ontving 6 november zijn diploma Theologie van de Universiteit van Lateranen uit handen van Mgr. Punt
Alvaro ontving 6 november zijn diploma Theologie van de Universiteit van Lateranen uit handen van Mgr. Punt

Zaterdag 18 november zal Deo Volente om 12.00 uur de (transeunt-) diaken­wijding plaatsvinden van Alvaro Rodriguez Luque door Mgr. Dr. J.M. Punt in de Bedevaartkapel van het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Alvaro is afkomstig uit Spanje, Cordoba, en al vele jaren in Nederland door zijn betrokkenheid bij het Neocatechumenaat. Hij heeft zijn priester­oplei­ding aan het Groot­semi­narie St. Wil­li­brord gevolgd, eerst in Vogelenzang en de laatste fase in Heiloo. Zijn pastoraal jaar vervult Alvaro bij het samen­wer­kings­ver­band De Goorn, o.l.v. pastoor Nico Knol.

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze plechtigheid aanwezig te zijn. Voor aanwezigen die niet naar het feest gaan in Nieuwe Niedorp is er na de H. Mis een kopje koffie en een broodje in het Oesdom. Priesters die willen concelebreren, en diakens die bij deze plechtigheid aanwezig willen zijn, graag albe en (diaken-) stola meenemen en graag 20 minuten vóór tijd aanwezig zijn.

Wij bevelen Alvaro bijzonder aan in uw gebeden!

Details

datum: zaterdag 18 november 2017
tijd: de Eucha­ris­tie­viering begint om 12.00 uur
Locatie: Bedevaartkapel Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 144 te Heiloo
parkeren: Er is ruime parkeer­gele­gen­heid aan de Kapellaan.
website: www.wil­li­brord­semi­narie.nlBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose