Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Musical ‘Paulus’ in het Zaantheater

woensdag 18 oktober • 19.15 uur

gepubliceerd: woensdag, 11 oktober 2017

Op woensdag 18 oktober 2017 komt de unieke musical ‘Paulus’ naar Noord-Holland, naar een centrale locatie in ons bisdom: het Zaantheater. Het spektakel wordt uitgevoerd door de R.K. musical­groep KISI (God’s singing kids), een landelijke groep van vijftig kinderen en tieners.

‘Paulus’ verhaalt de spannende avonturen van deze wereldberoemde apostel, zijn reizen, ontmoetingen, ontberingen en grote inspiratie voor anderen. Vol enthousiasme, dynamische dansen, pakkende scènes en swingende liederen: een aanrader voor jong en oud.

KISI is een inter­nationale zang- en musical­groep, in 1993 gestart in Oostenrijk. Inmiddels hebben zij meerdere groepen in verscheidene landen binnen en buiten Europa. Ook enkele parochies in ons bisdom - Heerhugowaard en Zaanstreek - hebben KISI-clubs. Naast musicals produceren zij ook CD’s en liedjes­con­certen en verzorgen zij workshops en musical­weekenden.

Deze ontroerende musical is geschikt voor de gehele familie, waarbij de jongere kinderen vooral zullen genieten van de veelkleurige muziek en dans en volwassenen en de oudere kinderen daarnaast de verhaallijn met aandacht zullen volgen.

Ticketverkoop

De avondvoor­stel­ling van 19.15 uur kunt u met uw gezin bijwonen. Er is een vrije verkoop van entreekaarten. In de voorverkoop € 8,- per persoon, reserveren via e-mail. Aan de deur op de avond zelf € 10,- per persoon. Dit is inclusief een drankje na de voor­stel­ling.

Meer informatie
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose