Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Feestelijke vieringen in kathedraal

gepubliceerd: dinsdag, 23 mei 2017
foto: Wim Koopman
Feestelijke vieringen in kathedraal

Hemelvaartsdag - 10.00 uur

Op donderdag 25 mei 2017, Hemelvaartsdag, zal om 10.00 uur de Pontificale Hoogmis zijn in de Kathedraal van Haarlem. Mgr. dr. J. Hendriks zal in deze viering de hoofd­cele­brant zijn. De mannen van het Kathedrale Koor zullen muzikaal mede­werking verlenen en o.a. werken zingen van Luython, Mul en Byrd.

Als bijzondere gast zal Kardinaal Simonis eveneens aanwezig zijn. Hij is graag in de Haarlemse Kathedraal en viert graag de feestdagen in de Bavo­gemeen­schap mee.

Zondag 28 mei - 10.30 uur - Televisiemis

Op zondag 28 mei a.s. zal de viering vanuit de Haarlemse Kathedraal worden uitgezonden. Ook dan zal Mgr. dr. J. Hendriks de celebrant zijn en zingen de Bishop’s Singers werken Hassler, Gjeilo en Taverner. U bent van harte welkom om vooral deze viering eens zelf in de Kathedraal mee te vieren en later op uitzending gemist u zelf in deze mooie kerk te zien. Let u wel op dat deze viering om 10.30 uur begint.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose