Bisdom Haarlem-Amsterdam
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Chichester Cathedral Choir te gast in Bavokathedraal

Openingsviering - De Nieuwe Bavo Bloeit

gepubliceerd: woensdag, 19 april 2017

Meer dan 50.000 bloemen zullen de Kathedrale Basiliek van Sint Bavo in Haarlem, in de volksmond ook wel de Nieuwe Bavo genoemd, weer in geuren en kleuren zetten. Het jaarlijkse evenement De Nieuwe Bavo Bloeit wordt gehouden van vrijdag 21 t/m zondag 23 april 2017.

Pontificale opening

Dit feestelijke gebeuren zal worden geopend met een Pontificale mis op vrijdag 21 april om 13.00 uur. De inschrijving voor de dagtocht is inmiddels gesloten, maar iedereen is van harte welkom zich bij de viering aan te sluiten.

Concert Chichester

De achtien jongens en acht heren van het beroemde koor van Chichester Cathedral zullen zaterdag­avond 22 april een concert verzorgen onder de rijk versierde koepel van de Kathedraal. Het programma bestaat uit diverse Engelse koorwerken. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.15 uur open. Kaarten à € 15,00 zijn in de Kathedraal verkrijgbaar of te reserveren de website:

Zondag 23 april

Het koor zal tevens op zondag 23 april a.s. om 10.00 uur de Pontificale Hoogmis in de Kathedraal verzorgen. Daarin zal Mgr. dr. J. Hendriks de hoofd­cele­brant zijn.

De Nieuwe Bavo Bloeit

Meer informatie over De Nieuwe Bavo Bloeit is te vinden op de website:
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose