Bisdom Haarlem-Amsterdam
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Teens Get Together

gepubliceerd: woensdag, 8 maart 2017

Dit voorjaar is er voor de tweede keer een ‘Teens Get Together’. Hiervoor zijn alle tieners van 12 t/m 18 jaar van over het hele bisdom uitgenodigd. We gaan met elkaar op bezoek bij één van de tiener- of jongeren­groepen in ons bisdom. Vrijdag 21 april zijn we te gast bij tiener­groep ‘Kan ’t FF’ in Hilversum.

Elkaar ontmoeten

Ben je bij de tienerdag in februari geweest, eerder al op het tienerkamp vorig jaar zomer, of misschien al langer geleden met ons mee geweest op bedevaart? Het is hoog tijd om elkaar weer eens te ontmoeten. Ken je ons nog niet zo goed en wil je graag jonge mensen ontmoeten die zich ook afvragen wat ze met hun leven of het geloof moeten? Kom dan ook gezellig langs. Het wordt het leuke en actieve avond.

Programma

Je bent welkom vanaf 19.28 uur. We heten iedereen eerst van harte welkom. Daarna wordt er gestart met een actief Rock Solid programma waarbij we een bepaald thema oppakken. Het wordt een gezellige, actieve avond! Een leuk moment om elkaar weer eens terug te zien. Aan het einde van de avond maken we tijd om nog even lekker te chillen en bij te praten.

Aanmelden

Je kunt je via de website aanmelden. Meld je aan vóór woensdag 19 april. Dan heeft Kan ’t FF genoeg tijd om alles goed voor te bereiden. Je hoeft voor deze avond niks te betalen.

Info

datum: vrijdag 21 april 2017
aanvang: 19.28 uur
locatie: Schaapskooi naast de St. Vitus­kerk
adres: Emmastraat 5, Hilversum
einde: 22.12 uur
kosten: -

Tips voor de ouders

Er is voldoende ruimte om te parkeren voor en rondom de St. Vitus­kerk.

Foto’s
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose