Bisdom Haarlem-Amsterdam
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Nieuw jasje voor bisdomblad SamenKerk

gepubliceerd: donderdag, 23 februari 2017

Vandaag ontvingen bisschop Punt en hulpbisschop Hendriks het eerste exemplaar van het vernieuwde bisdommagazine SamenKerk. Het magazine is in een compleet nieuw jasje gestoken. Persoonlijk, eigentijds en onderscheidend zijn de kernbegrippen van het nieuwe blad. Mgr. Punt is blij met de vernieuwde uitgave: “SamenKerk heeft een frisse uitstraling gekregen. Passend bij het huidige visuele tijdperk”.

SamenKerk maakt de verbinding tussen parochiaan en bisdom. Het magazine biedt inspirerende interviews, persoonlijke verhalen en parochienieuws. Jochem Oor en Flora Bianchessi van Impulsar hebben de nieuwe vormgeving ontworpen. Oor: “Het was essentieel om ons als designers te vereenzelvigen met de diepere missie van SamenKerk, zoals het bisdom die formuleert: ‘SamenKerk brengt het levende geloof in de Vader, Zoon en Heilige Geest naar voren. Het is het directe middel waarmee de bisschop in contact treedt met de parochianen in het bisdom’.” SamenKerk mag opvallen te midden van andere publicaties.

Als onderdeel van de nieuwe stijl is ook een nieuw logo ontwikkeld. Het is een symbool dat prikkelt, uitdaagt, uitnodigt. Het logo herbergt het concept van verbinding: de letters SK zijn verenigd tot een nieuw, uniek symbool, refererend aan de essentie van SamenKerk: communicatie, samenkomst, eenheid.

Details

Fotoserie

Hieronder enkele foto's van de druk van de nieuwe SamenKerk bij Drukkerij Van der Perk en het in ontvangst nemen van een eerste exemplaar uit handen van Jochem Oor en Flora Bianchessi van Impulsar.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose