Bisdom Haarlem-Amsterdam
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Ziekenapostolaat Nederland

Zaterdag 11 februari • 10.30 uur • Bloemendaal

gepubliceerd: zondag, 5 februari 2017
Ziekenapostolaat Nederland

Op zaterdag 11 februari 2017 (Feestdag O.L.V. van Lourdes) is er om 10.30 uur in de parochiekerk van Bloemendaal een feestelijke eucharistie­viering b.g.v. de 91e verjaardag van het Ziekenapostolaat in Nederland en de Wereldziekendag. In 2017 is de 25e Wereldziekendag, ooit ingesteld door de heilige paus Johannes Paulus II. Alle leden en begunstigers van het Ziekenapostolaat zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

De pastoors Floris van Bunschoten en Eric van Teijlingen celebreren de Mis. De predicatie wordt verzorgd door diaken John Versteeg, moderator van het Ziekenapostolaat. Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie/thee.

Dezelfde dag is de vernieuwde website van het Ziekenapostolaat online met informatie over de activiteiten van het Ziekenapostolaat.

Het Ziekenapostolaat Nederland is een gebeds­gemeen­schap voor en door zieke, oudere of aan huis gebonden gelovigen, die door hun gebed actief meewerken aan het geestelijk leven van onze rooms-katholieke geloofs­gemeenschap. Het is een apostolaat door zieken zelf. Wij vragen hen iedere dag, bij voorkeur ’s middags rond de klok van drie uur, hun lijden en/of lichamelijke en geestelijke gebreken aan God op te dragen en zo hun lijden met het vruchtbare lijden van Christus te verenigingen om het ten goede te laten komen aan de Kerk en de wereld.

Via de nieuwe website van het Ziekenapostolaat kunt u zich opgeven als lid van het Ziekenapostolaat en voor het ontvangen van de maandelijkse ziekenbrief, die u iedere derde week van de maand per email zal ontvangen. Het Ziekenapostolaat verzorgt iedere eerste dinsdag van de maand om kwart over één een uur lang het programma ‘Vonken van Hoop’ op Radio Maria.

Details

wat: feestelijke eucharistie­viering b.g.v. Wereldziekendag
waar: RK parochie Aller­heiligst Sacrament, Bispinckpark 1, Bloemendaal
wanneer: zaterdag 11 februari 2017
aanvang: 10.30 uur aanvang eucharistie­viering
einde: 12.15 uur verwacht einde
    informatie: Ziekenapostolaat, Postbus 12, 2060 AA Bloemendaal
telefoon: (023) 53 60 615 (werkdagen 10.00 - 12.00 uur)

 
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose