Thema van Katholieke Jongerendag 2006 is ‘Licht’

24 augustus 2006

Je ligt met gesloten ogen in de warme zon... kon je hier maar eeuwig liggen, in deze warmte, in dit licht. Kom op 5 november naar de Katholieke Jongerendag te Nieuwegein en ontdek de Bron van een groter licht. Een licht dat je niet alleen verwarmt in de warme dagen van de zomer.

Vanaf half tien ben je van harte welkom in de Heidehal. De dag zal stipt om tien uur beginnen op het hoofdpodium met een spetterende muzikale opening. Vervolgens nemen we je mee ... op zoek naar het Licht! Een ontdekkingsreis die je leidt langs inspirerende verhalen, muziek en dans.

In de middag kun je de reis voortzetten langs het pad dat jóu aanspreekt door een keuze te maken uit het ruime aanbod van workshops. Rond een uur of vier komen we weer allemaal samen bij het hoofdpodium waar we de dag afsluiten met een grootse eucharistieviering. De dag is bedoeld voor iedereen van 15 tot 30 jaar.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de Katholieke Jongerendag nog in volle gang. Ook wordt er hard gewerkt aan een website, waar je binnenkort meer kunt lezen over de inhoud van het programma, de bands die er zullen spelen en het aanbod van de workshops.

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: