Verslag JongGehuwdenDag Zomer 2005 11 juli 2005

Deze zomer, op zondag 10 juli, vond de halfjaarlijkse jonggehuwdendag weer plaats. Deze keer in het prachtige kloostercomplex in Heiloo. Door veel gezelligheid, diepe inhoud en mooi zomers weer was de dag meer dan een geslaagd!

De tachtig aanwezigen werden verwelkomd met koffie en gebak, waarna binnen een ontspannen programma werd overgegaan naar voorstellingsgroepjes en de inleiding. De centrale inleiding had als onderwerp “de liefde”, waarbij ook vooral praktische handvatten aangereikt werden. Na de stellentijd, de lunch en de family-time, kon men kiezen tussen twee workshops: “Gezin en Media” en “Jonggehuwd in Brazilië”. Beide workshops waren, zo bleek uit de reacties, zeer inspirerend.

Na een goed verzorgde Eucharistieviering in de prachtige kapel van het kloostercomplex, kon men genieten van de rijkelijke barbecue in de kloostertuin.

De tweejaarlijkse dag staat altijd in het licht van ontspanning met inhoud, waarbij het echtpaar en / of het gezin tijd heeft voor elkaar. Daarnaast is er vanzelfsprekend ruim de gelegenheid om mensen te ontmoeten in dezelfde levensfase.

Bent u nieuwsgierig, of wilt u zelf een JongGehuwdenDag bijwonen, kijk dan naar de fotoreportage op www.hoeksteen.org, of meldt u aan voor de volgende JongGehuwdenDag in de winter van 2006. De aanmelding wordt drie maanden van te voren geopend.

Foto's: Bisdom Haarlem

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: