Jaarlijkse herdenkingsdienst voor overleden personeel Defensie in Amsterdam 26 oktober 2005

Het is binnen onze samenleving een goede en nationale traditie om regelmatig onze overledenen te herdenken. De Dienst Rooms Katholieke Geestelijke Verzorging erkent die behoefte ook bij nabestaanden van overleden Defensiepersoneel, militair en burger.

In samenwerking met het Nationaal Katholiek Thuisfront wordt de herdenking dit jaar gehouden op zaterdag 5 november in de RK Sint Nicolaaskerk aan de Prins Hendrikkade 73 in Amsterdam (tegenover het Centraal Station in Amsterdam).

Om 11.00 uur begint de eucharistieviering, waarin krijgsmachtbisschop Mgr. Dr. J.M. Punt als hoofdcelebrant zal voorgaan. Concelebranten zijn Vicaris-generaal F. Kuttschrüter en Vicaris A. Woolderink.

Het Koperkwintet Fanfarekorps Koninklijke Landmacht "Bereden Wapens" zal muzikale medewerking verlenen aan deze herdenking, evenals het koor van de Kathedrale Basiliek van St. Bavo te Haarlem o.l.v. magister cantus Daniel Salbert. Organist is de heer Ton Van Eck, Titularis van de Kathedraal van Haarlem.

Misintenties kunnen schriftelijk worden ingediend bij het secretariaat van de Diensten Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht. (NKT - Persdienst bisdom Haarlem)

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: